BLI MEDLEM

Gå med i den största organisationen i Sverige som samlar afrosvenskar och kämpar för lika möjligheter och rättigheter.

Tillsammans är vi starkare

TA STÄLLNING!

Som medlem kan du tillsammans med likasinnade påverka samhället i riktning mot mer jämlikhet och en bättre livssituation för den afrosvenska befolkningen. Du får också tillgång till ett nätverk med både afrosvenskar och andra svenskar som delar vårt intresse för afrosvenska frågor. Sist men inte minst ger ett medlemskap också en större gemenskap med andra afrosvenskar. Enklaste sättet att bli medlem är att betala medlemsavgiften på 100 SEK via SWISH nr 1230 99 21 49 eller genom att göra en insättning på vårt plusgirokonto: 177 44 48-3. Väljer du dessutom att bli månadsgivare blir du automatiskt medlem i ASR.

För att bli medlem fyller du i formuläret nedan, märk sedan din betalning med ditt namn så vi kan koppla ihop rätt person med betalningen.

SWISH: 1230 99 21 49

Plusgirokonto: 177 44 48-3

Har du frågor kring medlemskap? Kontakta Afrosvenskarnas Riksorganisation – info@afrosvenskarna.se

Välkommen till Afrosvenskarna!

Om medlemarna får bestämma...

Tatiana

— Lär mig så mycket

Älskar Afrosvenskarna. Lär mig så mycket tillsammans med så mycket bra folk. Jag känner att jag växer varje dag. Kom igen, kom ut ur ”Afrogarderoben” och anslut dig till oss. Vi är alla olika, med olika bakgrunder men vi är här i Sverige alla personer med afrikansk bakgrund. Tillsammans når vi helt enkelt längre.

Ahmed

— Samlar människor

Det bästa med Afrosvenskarnas riksorganisation är att de samlar människor med bakgrund från hela Afrika och även de som har bakgrund i diasporan utanför Afrika. Jag ser med egna ögon vilken kraft det ger oss när vi enas. Jag vill uppmana alla afrosvenskar och andra som stödjer vår sak att bli medlemmar.

Christian

— Möjligheter

Afrosvenskarnas Riksorganisation ger oss som afrosvenskar större möjligheter att kollektivt kunna påverka det svenska samhället, politiskt likväl som socialt. Därför tycker jag att du ska bli medlem. Tillsammans kan vi bidra till en bättre tillvaro för framtida afrosvenska generationer.

Organisering är makt

Tillsammans kan vi mer effektivt bidra till ett Sverige fritt från afrofobi.

Engagemang

Historien skrivs av dem som engagerar sig och engagemang är så mycket mer än att bara “lajka” på mobiltelefonen

Vidga ditt nätverk

Få ett nätverk av människor av alla åldrar och bakgrund som som delar ditt intresse för frågor kopplat till Afrika och brinner för idén om rättvisa åt afrosvenskar.

BLI MEDLEM

Förnamn

Afrosvenskarnas riksorganisation värnar om dina personuppgifter.
Som betalande medlem anger du vid inbetalning din e-postadress, telefonnummer, adress, könstillhörighet och födelseår. Denna information registreras i vårt medlemsregister och används för verksamhetens administration av kansliet. Ingen annan har tillgång till den informationen.
Vi hanterar våra medlemmars personuppgifter i  enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Det innebär att du som medlem har rätt att få se dina personuppgifter, begära ändringar eller att de raderas helt. Du kan läsa mer om GDPR och dataskyddsförordningen.