Stöd oss

Du kan bidra och hjälpa oss med vårt arbete på många olika sätt – som privatperson, företag eller i ditt testamente.

Företag

Vi tar tacksamt emot stöd från företag som delar våra värderingar.

Donation

Ge en gåva och hjälp oss i kampen för lika rättigheter. Du väljer själv hur du vill stötta oss.

Testamente

Hjälp oss i vårt viktiga arbete och få ett skräddarsytt testamente i samarbete med Jurio – helt gratis!

Företag

Stödjer ni våra antirasistiska värderingar? Vill ni värna om lika rättigheter och jämlikhet för alla? Som företag finns det flera saker ni kan göra för att stödja vår verksamhet.

Så här kan du hjälpa oss

Vi tar tacksamt emot donationer av ekonomiska medel, material, varor och tjänster.

Det finns också möjlighet att gå in och stötta specifika projekt.

Är ni intresserade av att samarbeta med oss? Kontakta oss för vidare diskussion!

Donationstrappa för företag

Diplom per post
Omnämnande i nyhetsbrev
Inlägg i sociala medier
Synlighet på vår hemsida i 1 år
Valfri onlineutbildning á 45 min.
10.000 - 29.999 kr
30.000 - 59.999 kr
60.000 kr eller mer

Som donationer räknas pengar, varor (ej begagnade) och tjänster

Donationer

Vi tar tacksamt emot donationer, stora som små, från såväl privatpersoner som företag. Donationer möjliggör vårt antirasistiska arbete och säkerställer att vi kan upprätthålla vår verksamhet.

Material

Utöver ekonomiska bidrag tar vi tacksamt emot donationer av material, varor eller tjänster som kan bidra till vårt föreningsarbete. Hör av dig till oss om du vill diskutera mer kring en sådan donation.

Swish
1230 99 21 49

Bankgiro / Plusgiro
Bankgiro: 5334-7449
Plusgiro: 1774448-3

Märk inbetalningen med “stöd ASR”
Tack för din gåva!

Testamente

Hjälp oss i vårt viktiga arbete och få ett skräddarsytt testamente i samarbete med Jurio – helt gratis! De hjälper dig att upprätta ett juridiskt testamente, där du kan lägga välja att donera till ASR.

Så här går det till

Med ett testamente kan du exempelvis säkerställa att din sambo ärver dig, förtydliga hur arvet ska fördelas mellan dina barn, eller göra så att arvet från dig blir så kallad enskild egendom. Med andra ord är det ett mycket viktigt dokument som kan göra stor skillnad för dem du lämnar efter dig. Inte minst kan du i ett testamente ge ett sista bidrag till en fråga du brinner för.

Afrosvenskarnas Riksorganisation samarbetar med den juridiska digitaltjänsten Jurio. På deras
hemsida kan du upprätta ett skräddarsytt testamente på under 15 minuter – var och när det passar dig. Och bäst av allt: när du inkluderar Afrosvenskarnas Riksorganisation i din sista vilja blir hela testamentet gratis!

Genom att donera till Afrosvenskarnas Riksorganisation i ditt testamente kan du göra en verklig skillnad. Beroende på din situation kan du välja mellan att donera en fast penningsumma, fonder, aktier eller till och med hela eller delar av ditt totala arv. Din donation stödjer vårt arbete och hjälper oss att fortsätta vårt viktiga ändamål. Som tack blir ditt testamente helt kostnadsfritt.

Att skriva ett testamente med Jurio är enkelt och smidigt. Det enda du behöver göra är att svara på frågor i deras digitala formulär, och sedan signera dokumentet framför två vittnen. Processen är tydligt guidad och du får löpande information och stöd hela vägen in i mål.

Har du redan ett testamente sedan tidigare men vill ändra det? I det nya testamentet du skapar med Jurio framgår det att det nya ersätter det gamla, så att det inte råder tvivel om vad din önskan är.

Ta kontroll över din framtid och skapa ditt testamente idag. Genom att inkludera
Afrosvenskarnas Riksorganisation i ditt testamente blir det inte bara kostnadsfritt för dig, du gör också en reell skillnad i vårt arbete.

Klicka här för att komma igång!

Kom ihåg: För att ett testamente ska bli giltigt måste det signeras för hand framför två samtidigt närvarande vittnen, som också ska underteckna testamentet. Jurio guidar dig genom hela processen.

Du kanske också är intresserad av:

Utbildningar

Vi erbjuder flera olika utbildningar om rasism och antirasism under olika specifika ämnesområden.

Träffar och nätverk

Vi organiserar afrosvenska aktiviteter som firande av till exempel vår populära årliga nationaldagsfirande, sagostunder för barn, ungdomsverksamhet, seniorklubb, antirasistiska samtal, bokcirklar och mycket mer.

Kunskap

Hur är det att vara afrosvensk I sverige idag?! Vi har siffror på hur det ser ut. Ta del av olika rapporter kring afrofobi och afrosvenskar I sverige.